Вземи Безплатно Продуктов каталог!

Catalog

Можете да поръчате печатна версия на каталога или да свалите .PDF версия тук

Специализирани Интегрирани Комплекти и Продукти

Играта с други деца е неразделна част от развитието на младите хора - тя учи на работа в екип, креативно мислене и разрешаване на ежедневни ситуации.

 integration playground Lars Laj

 

В Ларс Лай се грижим детските ни площадки да са адаптирани за всички деца. Затова създадохме поредица от специализирани интегрирани комплекти и продукти, чиято роля е да отворят площадките за деца с двигателни нарушения, проблеми с координацията и увреждания.

 

Добавянето на дори един елемент от тази категория към съществуваща детска площадка позволява интеграцията на децата, предотвратявайки социалното изключване и преодолявайки както физическите, така и социалните бариери.

Ако имате нужда от помощ при проектирането на интегрирана площадка, моля, свържете се с нас или се вдъхновете от някоя от нашите разработки.

 integration playground Lars Laj

Табели и образователни дъски

Поредицата от нашите образователни табла представлява интересно обогатяване на много детски площадки, както в жилищния комплекс, така и в предучилищния период. Tic Tac Toe и Bingo са покана към всички деца на детската площадка да играят заедно. Дизайнът на дъските (поставени на ниски стълбове) позволява лесен достъп до работната част на дъската за всяко дете.

 

Тематични площадки

Децата обичат да играят роли и да симулират ситуации от реалния живот, като да се преструват, че са клиент на магазин, пътник на летището или готвач в кухнята. Достъпът до тях няма никакви архитектурни бариери - те могат да се използват както от деца в инвалидни колички, така и от тези, които използват други помощни средства за мобилност.

 

 

Пясъчници и маси

Играта с пясък е едно от любимите занимания на децата на площадката от години. Пясъкът също така е чудесно стимулиращо средство - често се използва в сензорната терапия. Нашите серии от класически и пясъчни маси имат специална по-ниска маса - адаптирана към достъпа с  инвалидни колички.

 

Детски площадки с рампи за инвалидни колички

Нашето предложение включва интегрирани комплекти за детски площадки като Gamma, Beta или Delta (и много други), които включват рампа за инвалидни колички, а ширината на всички коридори е адаптирана за свободна маневреност на инвалидните колички. Такава детска площадка може да се използва от много деца от една година нагоре.

 

 

Люлки

 

Офертата на Lars Laj включва люлка, адаптирана за използване от хора в инвалидни колички, създадена съгласно действащите стандарти и препоръки. Тази люлка е изработена от стабилна висококачествена стомана, има предпазни колани. Един от най-продаваните ни продукти е подпомагащ деца със сензорни интеграционни нарушения, които се нуждаят от стимулация, е люлката „птиче гнездо“. Със седалката изработена от мрежа от въжета тя е не само изключително издръжлива, но и удобна.






В Lars Laj все още се фокусираме върху развитието на нашата гама. Работим с архитекти и експерти в тяхната област. Ако усвоявате пространства или управлявате фондация, подпомагаща интеграцията на деца или хора с увреждания - свържете се с нас - с удоволствие ще ви помогнем да проектирате детската площадка, от която се нуждаете, или ще ви съдействаме да проучите какво липсва на пазара!