Технология

Опирайки се на вчерашните си открития, превърнали се в стандарт днес, ние продължаваме да търсим иновативни и върхови решения за да подобрим качеството и сигурността на нашите продукти.

Модулната ни система гарантира богат избор от възможности, който позволява да изпълним специфичните желания и изисквания на клиента по време на проектирането.

Подходът на Lars Laj по отношение на качеството включва:

  1. Компетентен екип от дизайнери, съобразяващи се със съвременните норми за безопасност EN 1176 и EN 1177.
  2. Продуктите са проектирани и тествани, като се подлагат на ежегоден контрол и сертификация от TÜV Германия.
  3. След изработка във фабриката ни, всички продукти преминават щателен контрол преди изпращане към клиента.

Синтетичните елементи, които ползваме, са създадени за дългогодишно ползване. Въжетата ни са подсилени със стомана за екстремно натоварване и устойчивост срещу вандализъм. В стените за катерене ползваме 18 мм водоустойчиви плоскости, допълнително подсилени със здрава и устойчива на атмосферни влияния ламинирана повърхност.

Нашите елементи за катерене са направени от каучук за да предпазим децата от неволно подхлъзване, като така осигуряваме допълнителна защита. Патентованият ни "запечатан бръснач" притежава специално покритие, защитаващо цвета на панелите в продължение на много години. Панелите имат минимум 20 години живот, като така поддържат детската площадка привлекателна и цветна през целия й експлоатационен период. Всичко това без допълнителна поддръжка и обслужване.

Пластмасовата ни тръба е изключително здрава и почти нечуплива с 630 мм диаметър и дебелина на стената от 12 мм.

Всички дървени елементи са проектирани със заоблени ъгли и краища, а ползваните видии и болтове са скрити в повърхността или защитени с капачка.

Всички метални части са поцинковани и прахово боядисани за устойчивост при всякакви атмосферни условия