Вземи Безплатно Продуктов каталог!

Catalog

Можете да поръчате печатна версия на каталога или да свалите .PDF версия тук

Училища

Добре дошли в секцията за училища!

ПРОДУКТИ ОТ УЕБ САЙТА НИ

На сайта ни ще намерите пълната продуктова гама от съоръжения, подходящи за нуждите на детската площадка или на открито пространство. Свържете с нас за да уточним специфичните ви нужди и изисквания.

Ако изникнат каквито и да е въпроси докато сърфирате, не се колебайте да се свържете с нас на 087 87 86 926 и larslaj@dsp-bg.com.

С радост ще ви съдействаме!

БЕЗПЛАТНИ ПОСЕЩЕНИЯ НА МЯСТО

Имаме опитни консултанти в цялата страна. Не се колебайте да се свържете с нас за консултация и посещение без ангажимент от ваша страна. Ние ще ви посъветваме относно планирането на терена спрямо предпочитанията и бюджета ви. В резултат ще получите доклад и 3D визуализация на бъдещия проект.

ДОСТАВКА, МОНТАЖ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

Ние доставяме в цяла България, без скрити разходи. Всеки от нашите специалисти е запознат в детайли с изискванията за безопасен монтаж съгласно най-високите стандарти и указания. Всички продукти са с TUV сертификация за безопасност. Ние сме базирани в София и сме в състояние да доставим резервни части в рамките на 24 часа, ако е необходимо.

ОБЕЗОПАСИТЕЛНИ НАСТИЛКИ И МАРКИРОВКА

Доставяме и инсталиране всички видове обезопасителни настилки, включително саморазливни гумени, каучукови плочки, абсорбираща дървесна кора, плочки изкуствена трева, фигурални каучукови матраци с възможност за поливане и косене на тревата, изкуствена трева и пясък. Също така предлагаме обозначения имаркировка на асфалтови спортни и детски площадки. Отново всички специалисти, с които работим са обучени на работа в съответствие с най-високите норми на безопасност.

БЕЗПЛАТНИ ПОСЕЩЕНИЯ ПО ПОДДРЪЖКАТА

Всяко съоръжение, монтирано от Ларс Лай България, ще има право на безплатни посещения за проверка на безопасността в продължение на 2 години. Това са 2 посещения за година, последвани от писмен доклад. Всичко това абсолютно безплатно за да гарантираме спокойствието ви.

ПОМНЕТЕ

Ние сме тук за да помогнем. Затова не се колебайте да се свържете с всякакви въпроси. Ние с нетърпение ви очакваме.

Приятелски поздрави от Ларс Лай България!