Вземи Безплатно Продуктов каталог!

Catalog

Можете да поръчате печатна версия на каталога или да свалите .PDF версия тук

фитнес парка на открито

Планирате ли фитнес на открито, фитнес пътека или други съоръжения за спорт и отдих във Вашия район? Подготвихме за Вас 5 прости съвета как да проектирате външния фитнес парк! Вижте за вдъхновение и нашите примерни планове за дизайн на фитнес парк!

1. Подреждане на фитнес и фитнес уреди на открито

Как да подредим оборудването за тренировки? Когато проектираме зоната за фитнес парк на открито, трябва да имаме предвид, че всяко оборудване има своята зона за безопасност - пространство, което трябва да има между уредите за да позволи на потребителите да изпълняват упражненията безопасно и удобно. В зависимост от размера на Вашия район можете да изберете една от следните опции:

А. Многофункционален уред за тренировки

 

Lars Laj outdoor fitness and gym arrangement

Ако площта за фитнес на открито е малка, изберете само едно, но многофункционален фитнес уред на открито. (Проверете например металния тренировъчен комплект New Age Fit.) Благодарение на това ще спестите място и въпреки това ще осигурите на потребителите пълен комплект тренировки за упражняване на всички части на тялото.

Б. Фитнес пътека

Lars Laj fitness trail

Пътеката с препятствия е функционално решение, ако планирате да проектирате фитнес зона по джогинг маршрут в парк, в гора или край река. Пътеките могат да включват дървени стълби, мрежа, рампа за катерене, оборудване за упражнения за баланс, гуми, прескачане с препятствия и други.

Проверете нашия план за дизайн на фитнес пътеки!

Външен фитнес

Lars Laj Outdoor Gym

Основното фитнес оборудване може да бъде разположено вътре в кръга, докато допълнителните станции за упражнения да са разположени отвън. Предимствата на това разположение са, че цялото оборудване е събрано на едно място, което улеснява бързите ежедневни тренировкии и подпомага интеграцията на местната общност.

Вижте нашия план за дизайн на фитнес на открито!

Спортни и развлекателни съоръжения

Lars Laj sport and recreation facilities

Друга възможност е цяла зона за отдих, която включва външен фитнес / фитнес пътека на открито за възрастни и детска площадка за деца. Докато проектираме, просто трябва да помним, че зоните на детската площадка и фитнеса на открито трябва да бъдат отделени една от друга, например чрез ограда, жив плет или дори пешеходна пътека.

Вижте плана за дизайн на нашата зона за отдих!

2. Потребители

Lars Laj fitness equipment

Фитнес оборудването трябва да отговаря на нуждите и изискванията на потенциалните потребители. Ние предлагаме богат избор от:

- професионални уреди за гимнастика за хора, които тренират интензивно и редовно,

- фитнес уреди за трасетата  с препятствия (проверете нашите продукти и създайте своя собствена писта с препятствия),

- фитнес уреди, подходящи за различни възрастови групи.


НАШИЯТ СЪВЕТ:

Проверете нашите решения за фитнес на открито за възрастни!


 

3. Качеството на фитнес уредите на открито

Lars Laj high-quality fitness equipment

За обществена употреба трябва да изберем най-висококачественото оборудване, изработено от трайни материали като метал или дърво. Дървените фитнес уреди Lars Laj се произвеждат от лиственица и акация поради изключителната им устойчивост на атмосферни условия. Тренировъчното оборудване, изработено от дърво, е не само функционално, но и напълно съответства на естествената обстановка на зоните за отдих, парковете и градските площади



4. Безопасна повърхност

Lars Laj safety surface

За да се осигури комфорт и безопасност на потребителите, всички фитнес уреди на открито трябва да се поставят на защитна повърхност.


НАШИЯТ СЪВЕТ:

Откритите фитнес зали и фитнес пътеки обикновено се намират в близост до зелени площи: паркове, площади, гори, реки или морски зони. За да подчертаете естествената красота на околността, изберете естествена защитна повърхност, напр. пясък или кора и дървени фитнес уреди. Естествените материали и повърхността ще бъдат идеалното допълнение към зеления пейзаж.


Вижте нашето предложение за дървени фитнес уреди.



5. Допълнителни елементи

Lars Laj Outdoor furniture

Когато планирате фитнес на открито или фитнес пътека, освен фитнес уреди на открито, съветваме да добавите към проекта:

- градски мебели, например дървени пейки, маси, хамаци, кошчета за отпадъци, маса за шах, дървена къща за пожарогасители и стойки за велосипеди,

- информационни табла с регламенти за фитнес или инструкции за упражнения.

Ако се интересувате от създаването на фитнес на открито, фитнес пътека, детска площадка с фитнес уреди за деца или други съоръжения за спорт и отдих - свържете се с нас!

Заедно ще създадем мечтано място за упражнения на открито!