Вземи Безплатно Продуктов каталог!

Catalog

Можете да поръчате печатна версия на каталога или да свалите .PDF версия тук

Пролетта е време за тренировки!

Времето най-сетне е достатъчно добро за игри на открито. Можем да забравим зимните извинения и да започнем тренировъчния сезон.

 
Спортът е от полза за цялото тяло, и това е добре известен факт: кръвообращение, гъвкавост, функция на вътрешните органи - всичко това може да се подобри чрез редовната дейност. Упражненията ще ви помогнат да намалите стреса, ще ви направи здрави и щастливи.

 
Няма по-добър начин за пролетна тренировка, отколкото фитнес оборудванията на открито, които се срещат все по-често в града. Външни спортни съоръжения предоставят чудесна отправна точка за практикуващите джогинг в парка, където може да се срещнете и загреете преди бягане.



В случай, че тичането не е любимия ви спорт или сте човек, който лесно се отегчава, открите фитнес съоръжения предлагат различни условия за упражнения и разнообразие в тренировките. Упражненията особено препоръчителни за възрастни са:
 
• Загряване преди упражненията и разтягане след тренировка
• Упражнения с помощта на тежести за изграждане на сила и мускулна маса
• Аеробни физически натоварвания за повишаване на сърдечната и дихателна дейност
• Тренировки за баланс, от полза за моторната координация, гърба и основните мускули.


Ако имате нужда от допълнителна мотивация, според лекарите ежедневно упражнение в продължение на поне 15 минути може да удължи живота с до пет години.