Вземи Безплатно Продуктов каталог!

Catalog

Можете да поръчате печатна версия на каталога или да свалите .PDF версия тук

Бялата Рубиния създава усещане за лукс на плажа

Стълби и пързалки, хамаци и тонове пясък, всички съоръжения са изработени от бяла Рубиния - рецептата ни за успех на специалната Nature линия.



Линията, която обикновено подхожда на горски и гористи местности, този път е вписана в морския пейзаж. Дървесината от Рубиния, която обикновено използваме, се импрегнира със стилна бяла боя, следвайки визията на плажа. По специална заявка на клиента ни използвахме ситен пясък за основа на детската площадка.



Бялото дърво се съчетава прекрасно с пясъка (използвахме впечатляващо количество: над 320 тона). Завършената площ не прилича на нищо, което сте виждали и създава усещане за истински град плаж.



Всички използвани материали и консерванти са безопасни за децата и щадящи околната среда (гарантирано от сертификат Forest Stewardship Council). Площадката е построен в съответствие с PN EN 1176 норма по отношение на оборудването за безопасност, и като другите ни съоръжения - TUV стандарти за безопасност.



700m2 пространство е максимално оползотворено. Този кът има раздели, създадени за забавление и отдих. Децата могат да се насладят на 19 различни устройства, включително люлки, люлеещи се столове, стълби, пясъчник, а дори и хамаци, както и специално създаден хълм с пързалка.



Площадкатa се радва на голяма популярност и вече разполага с голяма група от редовни посетители, които идват да се забавляват ежедневно, както се вижда от снимките.