Вземи Безплатно Продуктов каталог!

Catalog

Попълнете онлайн формата за да получите продуктовия каталог на Lars Laj. Каталогът ще Ви бъде изпратен на посочения във формата адрес.

За детските площадки на Lars Laj

Повече от 40 години детските площадки и съоръжения на Lars Laj предоставят на децата условия за игра в безопасни условия.

Време е за Игра - Нашата Мисия

Децата обичат да играят, децата са родени да играят, децата са призвани да играят - нашата задача е да им осигурим забавна, интересна и безопасна игра.

Вие избирате, ние доставяме - Гъвкавост

Можем да комбинираме и съчетаем единични елементи в почти всички възможни комбинации. С модулната ни система сме в състояние да намерим подходящото за Вас решение.

Безопасност във всяко отношение

Безопасната игра е абсолютен приоритет в Lars Laj. Продуктите ни са проектирани в съответствие с всички настоящи изисквания за безопасност. Системите ни са сертифицирани, тествани и одобрени от TÜV Германия съгласно най-новия Евростандарт DIN EN 1176.

Изключително внимание - Качеството

Влагаме първокласни материали комбинирани с авангарден производствен процес. Това поставя продуктите ни в лигата на водещите в световен мащаб. Ето защо съоръженията ни оцеляват и дори изглеждат добре в продължение на много години.

Подгответе се за игра с детските площадки Lars Laj